Egomkultur

Művelődési Ház - Esztergom, Imaház utca 2/a - tel.: 33/313888, 33/501175, e-mail: egommuvhaz@invitel.hu

TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI ELŐADÁS

2013. március 2-án, szombaton 16 órakor

A HATÁRRÉTEGVÍZ SZEREPE - Wéber János előadása

 

Sz. E. Posztnov professzor, a műszaki tudományok kandidátusa, a hidrodinamika tudósának felfedezése megismerteti Önnel a határrétegvíz élő szervezetekben betöltött létfontosságú szerepével, a feltaláló által javasolt gyorsabb fizioterápiás rehabilitációs eljárásokkal és hatékonyabb gyógyítási módszerekkel.Teóriájának lényege, hogy az emberek egészségének helyreállításában és megőrzésében kulcsszerepet játszhat az élő szervezetben található határrétegvíz regenerációja. Feltételezését évtizedes, kiemelkedő akadémiai kutatóintézetekben végrehajtott munkák eredményével igazolta. Felfedezésének lényege az a felismerés, hogy a
szervezetünkben található belső „víz" (plazma, intra-és intercelluláris folyadék, stb.) igen hasonló fizikai tulajdonságokkal bír, mint a tudósok által egyébként évtizedek óta jól ismert és kutatott határrétegvíz. Viszont a világon egyedülálló módon neki sikerült kivonni és tartósítani ezt a szinte fantasztikus biológiai hatássprektummal bíró szert.

 

Wéber János a JÉPÉESZ Rétegvíz kft ügyvezető igazgatója, Posztnov professzor közvetlen magyarországi képviselője, a határrétegvíz, az AquaSaqua magyarországi bemérésének, regisztrációjának irányítója. A magyarországi és az európai terjesztés metodikájának, rendszerének kidolgozója.

 

Ön itt van: Nyitólap Programok Ismeretterjesztés TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI ELŐADÁS