Egomkultur

Művelődési Ház - Esztergom, Imaház utca 2/a - tel.: 33/313888, 33/501175, e-mail: egommuvhaz@invitel.hu

AGYKONTROLL

2014. december 6-7. és 13-14.

AGYKONTROLL TANFOLYAM

ak logo

 

Az agykontroll egy remek stresszkezelő és elmefejlesztő módszer, amit már 210 ezer felnőtt sajátított el Magyarországon. Közhely ugyan, de a stressz bizonyítottan megbetegít minket. Érdemes hát rendszeresen levezetni a feszültséget, aminek leghatékonyabb módszere a relaxáció. Az ellazulás azonban nem veleszületett képességünk, azt meg kell tanulni.
Ellazult állapotban ugyanis megnyílik tudatalattink, tehát elménk mélyebb, hatalmas kapacitású része, ami lehetővé teszi, hogy hassunk rá – s azon keresztül szervezetünkre és jelentős mértékben életünk alakulására is –, illetve hogy információt merítsünk belőle. Ez pedig azt eredményezi, hogy életünk valamennyi gondját hatékonyabban tudjuk megoldani.
Nem mindenhatóságot tanítunk, de ha tudjuk a módját, legtöbb célunkat valóban elérhetjük. A célok közé tartozhat a gyógyulás is. Döbbenetes, hogy milyen mértékben tudunk magunkon segíteni még úgynevezett „gyógyíthatatlan” betegségek esetén is, természetesen az orvosi kezelés kiegészítéseként!
Az életük során felmerülő kérdések megválaszolásához és a döntéshozatalhoz is értékes segítséget kapnak a résztvevők. A jobb agyfélteke módszeres edzésével ugyanis bárkiből előhozható a hatodik érzék hasznos képessége, amit a tanfolyam során mindenki meg is tapasztal.

http://www.egyrejobban.com/index.php?option=com_content&

A 40 órás, 4 napos agykontroll-tanfolyam részvételi díja 39 000 Ft ,
magyarországi nappali tagozatos diákoknak és nyugdíjasoknak a részvételi díj 26 000 Ft,
a gyermektanfolyamot végzett hallgatók részvételi díja 20 000 Ft.
A korábban tanfolyamot végzettek előre megvásárolt napijeggyel juthatnak be ismétlőként a kurzusra. A napijegy ára 3 000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 2 000 Ft. Napijegy vidéken a jegyárusító helyeken kapható, kizárólag az agykontrollos igazolvány felmutatása mellett.

Ön itt van: Nyitólap Programok Tanfolyam AGYKONTROLL