2020. március 21-én, szombaton 16 órakor
FÜTYÜLÖK A VILÁGGAL – BŰVÉSZ-SHOW KŐHALMI FERENCCEL
Kőhalmi Ferenc nem egy hétköznapi figura a bűvészvilágban. Nemzetközi bűvészversenyeken ért el előkelő helyezéseket, közötte egy Európa bajnoki bronzéremmel. Gyermek- és felnőtt műsoraival szerepel szerte az országban. Arról, hogy hogyan lett bűvész, így vall: "Apámnak megvolt a Rodolfo könyv, és egy egyszerű trükkel indult a dolog. Gyerekként sok mindent megtanulsz védekezésként a szüleid és a testvéreid szokásai és szabályai ellen, hogy túléld a gyerekkorodat. Ezzel szerintem mindenki így van.
Nekem állandóan ki kellett játszanom az otthoni szabályokat, és amikor először találkoztam egy trükkel és annak nyitjával, egyből otthonosan mozogtam benne. Ebben nem érhetett utol senki, nem kaphattak rajta és hamar kiderült számomra, hogy ez a legjobb dolog, amit csinálhatok az életemben. Tulajdonképpen a szüleimnek és a szabályaik kijátszásának lehetek hálás, hogy bűvészként tanultam meg gondolkozni, élni.
Később bejártam a Figaro bűvészboltba, ahová minden bűvész bejárt és elmentem egy magántanárhoz, az egyik legjobbhoz, Molnár Gergelyhez. Kéthetente voltam nála, aki megmutatta, mit tanult külföldön.
Könnyen motiválódsz a bűvészkedésben, mert egyszerű kis zsebtrükkökkel hamar lesz sikerélményed."
Azóta sok idő eltelt, az egyszerű zsebtrükkökből káprázatos mutatványok lettek - ezekből kaphatnak ízelítőt most felnőttek és gyerekek.
60 perc, 7-99 éves korig ajánlott
Belépőjegy: 1.000 Ft