Tánctanfolyam indul 2024. február 11-én, vasárnap 16 órakor

2024. január 28. (vasárnap), 15:00–18:00

Két különleges előadás:

15:00-16:30
Légy gerinces!  – Izgalmas összefüggések lelkünk és gerincünk állapota között
Előadó: Jáki Zoltán (gyógymasszőr, ritmikus masszőr, Napfényes Gyógyközpont)

16:30-18:00
Az ördög három arany hajszála
Mi mindent tükrözhet a mesékhez való lelki viszonyulásunk?
Előadó: Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor
(sajátmese-trénerek, A mese gyógyít c. könyv szerzői)

Jegyvásárlás ide kattintva

2023. október 29-én, vasárnap 16-18 óráig

Előadások szerdai napokon 18 órától

TÁJÉKOZTATÓ  - Határtalan művészet 3.0

A Művelődés Háza Esztergom Nonprofit Kft. a Kulturális és Innovációs Minisztérium jóvoltából a Nemzeti Tehetség Program keretében 6.800.000 Ft összegű támogatást nyert tehetséggondozásra.

A programot bemutató videó az alábbi linken érhető el:

https://drive.google.com/file/d/1gXumQMkRhZA2nHK6sEko_1r2TSmID_1D/view?fbclid=IwAR1GPLRoUuFh_UE4q78Zybbfzx5_85BF4QuMWMCTBOd5vo1NEngeESAdi-c

2023. május 21-én, vasárnap 14-től 17 óráig

2023. április 29-én, szombaton 18 órától a Dobó Katalin Gimnázium előtt

Reméljük, hogy derült lesz az ég!

2022. október 24-én, hétfőn 15 órakor újra a művelődési Házhoz jön a Zenede!

A Kulturális és Innovációs Minisztérium jóvoltából az NTP-INNOV-22-0065 kódszámú pályázatból megvalósuló foglalkozásra várjuk szeretettel az általános és középiskolás gyerekeket. Jelentkezni és bővebb információ a művelődési ház elérhetőségein.

TÁJÉKOZTATÓ
Határtalan művészet 3.0
A Művelődés Háza Esztergom Nonprofit Kft. a Kulturális és Innovációs Minisztérium jóvoltából a Nemzeti Tehetség Program keretében 6.800.000 Ft összegű támogatást nyert tehetséggondozásra. Immáron harmadik alkalommal rendezzük meg az egész tanéven át tartó kulturális tehetséggondozást. Az NTP-INNOV-22-0065 kódszámú pályázatból megvalósuló foglalkozásra várjuk szeretettel az általános és középiskolás gyerekeket. Jelentkezni és bővebb információ a művelődési ház elérhetőségein. Célunk megkeresni a környékbeli fiatal tehetségeket, tehetségüket fejleszteni, esetlegesen a szakirányú pályára felkészíteni. Célunk, hogy a tehetséges fiatalokat támogatni tudjuk, a tehetségsegítő hagyományainkat megőrizzük. A programok 2023. 06. 30-ig tartanak.

 

Kultúrházak éjjel-nappal 2022

Sajnálattal tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a szombatra tervezett kiállítást és koncertet a művészek lemondták.

TÁJÉKOZTATÓ 2022.06.30. Határtalan művészet 2.0 A Művelődés Háza Esztergom Nonprofit Kft. az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett, a Miniszterelnökség által támogatott Nemzeti Tehetség Program keretében “Határtalan művészet 2.0” elnevezésű pályázata lezárult. Köszönet a támogatónak, hogy újra lehetőségünk adódott a tehetséggondozó programunkat megvalósítani. A gyerekek és a foglalkozások vezetői egyaránt nagyon élvezték. A gyerekek nagyon élvezték és hálásak voltak azért, hogy lehetőségük nyílt eljutni zenés színházi előadásra. Linkek a készült kisfilmekhez: https://drive.google.com/file/d/1OQdip68sM0HxMO6VvJoysXnD-Qvl1VrT/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1C0fryWndexKiz0mddxwFael49sOffNUd/view?usp=sharing

 

TÁJÉKOZTATÓ
2021. augusztus 23.
Határtalan művészet 2.0
A Művelődés Háza Esztergom Nonprofit Kft. pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett, a Miniszterelnökség által támogatott Nemzeti Tehetség Program keretében “Határtalan művészet 2.0” elnevezéssel. A támogatás lehetőséget biztosít 20 gyermek számára 60 órás komplex művészeti képzésen részt venni.
Célunk megkeresni a környékbeli fiatal tehetségeket, tehetségüket fejleszteni, esetlegesen a szakirányú pályára felkészíteni.  A 60 órás képzést heti 2x4 órában bonyolítjuk le. Célunk, hogy a tehetséges fiatalokat támogatni tudjuk, a tehetségsegítő hagyományainkat megőrizzük. A programok 2022. 06. 30-ig tartanak. Az ének-zene, drámajátékokat és önismereti célja a program végén egy minél színvonalasabban előadás bemutatása.

Kaj Ádám, a Babits Színház rendezőjének vezetésével

Az alábbi, ingyenes táborokra hátrányos helyzetű, de tehetséges, jó magaviseletű gyerekek, fiatalok jelentkezését várjuk!

Nyári tábor gyerekeknek

TÁJÉKOZTATÓ
Határtalan művészet 2.0
A Művelődés Háza Esztergom Nonprofit Kft. az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett, a Miniszterelnökség által támogatott Nemzeti Tehetség Program keretében “Határtalan művészet 2.0” elnevezésű pályázatában már negyedik hónapja tartanak a foglalkozások 20 gyermek számára.
Az ének-zene, drámajátékokat és önismereti foglalkozásokat nagy örömmel látogatják a gyerekek, és boldogan készülnek, hogy minél színvonalasabban tudják majd bemutatni a program végi előadást.
Izgatottan várjuk, hogy láthassuk a darabot, de addig még van egy kis idő.

 

 

Kérjük a kedves Érdeklődőket, hogy telefonon egyeztessenek!