2022. május 19-én, csütörtökön 19 órakor

Jegyek: elővételben 3000 Ft-os áron vásárolhatók a https://tixa.hu/szikra_laszlo_esztergom_2022 oldalon, valamint a művelődési házban.

A jegyek ára a helyszínen az előadás előtt: 3.500 Ft

Ugyanolyan mocsok vagy te is, mint a Gizi! - Szikra Laci stand up comedy estje Esztergomban
Szikra László a Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű humoristája. Magyarország egyik legtermékenyebb stand up fellépője. 2017 óta hivatalos magyar dumarekorder, 9 óra 8 perces folyamatos stand up comedy műsorával.
A járványhelyzet alatt szinte felrobbantották az internetet Szikra Laci vicces karantén videói. A Showder Klub humoristája által megformált karakterek - Mama és Papa - telefonhívásai a karanténból, olyan népszerűek lettek a nézők körében, hogy a videók pár hónap alatt 50 milliós össznézettséget értek el a Facebookon, és sikerük azóta is töretlen.
A rajongói kéréseknek eleget téve, Mama és Papa turnéra indul, hogy a karanténból kiszabadulva, Laci „Ugyanolyan mocsok vagy te is, mint a Gizi” című önálló estjén, élőben is elmeséljék legújabb élményeiket. A 2 x 45 perces stand up comedy műsorban betekintést nyerhetünk a falu 50 árnyalatába, elkísérhetjük Mamát és Papát a templomtól a kocsmáig, és természetesen az is kiderül, mit csinált már megint az a mocsok Gizi.